Wat zijn de belangrijkste activiteiten van Light Infra ?

Wij werken voor de nutsmaatschappijen (Eandis - Infrax en Sibelga) en zijn vooral actief in het plaatsen en onderhouden van bovengrondse leidingen. Vooral openbare verlichting is hierbij de groeimarkt. Ook voor Telenet werken verschillende techniekers.

Met het ganse team streven we dagelijks naar een kwalitatieve, veilige en rendabele uitvoering op de werven.

De toekomstvisie van Light Infra

Light Infra maakt deel uit van de groep Verstraete Enterprises.

Het is de bedoeling van de familie Verstraete om de lokale verankering verder uit te bouwen in onze regio. Diversificatie zal één van de prioriteiten worden voor de komende jaren. De familie Verstraete is vrij ambitieus! Men investeert enorm in de toekomst van de Groep Verstraete.

Verstraete Enterprises wil één van de betere elektrotechnische bedrijven zijn, gekend voor kwaliteit, veiligheid en een multicultureel georiënteerd teamwork. Het managementteam en de groepsstructuur verzekert de competitiviteit in de markt. 

De stuwende kracht die hieraan ten grondslag ligt, is de ingesteldheid, waarbij de individuele ontplooiing maximale kansen krijgt. Kwalificatie, polyvalentie en de ervaring vormen de motivatie bij het bundelen van hun krachten.

Werkingsgebied en lokale verankering