Thursday
14
December
'
23

Walvissensloeprace 2023

Verstraete Enterprises schittert tijdens de Walvissloepsrace 2023 - Een spannende deelname aan een unieke roeiwedstrijd.

Een enthousiaste deelname aan de Walvissloepsrace

Op 19 augustus heeft Verstraete Enterprises vol enthousiasme deelgenomen aan de Walvissloepsrace 2023, een opwindende roeiwedstrijd die plaatsvond in Oostende. Het team van Verstraete Enterprises toonde hun vaardigheden, teamgeest en vastberadenheid tijdens dit unieke sportevenement.

Het belang van teamwerk en samenwerking

Tijdens de Walvissloepsrace stond teamwerk centraal, en het team van Verstraete Enterprises heeft bewezen dat ze uitstekend kunnen samenwerken. Ze roeiden in perfecte harmonie en toonden een hoge mate van coördinatie en communicatie. Dit is een reflectie van de bedrijfscultuur van Verstraete Enterprises, waar teamwerk en samenwerking essentiële waarden zijn in het streven naar succes.

De uitdagingen van de race en vastberadenheid

De Walvissloepsrace was geen gemakkelijke uitdaging. Het vereiste fysieke kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen van de deelnemers. Het team van Verstraete Enterprises heeft zich echter vastberaden door de race heen gewerkt. Ze lieten zien dat ze niet bang waren om de grenzen te verleggen en het uiterste van zichzelf te eisen om succes te behalen.

Een inspiratie voor andere deelnemers

De deelname van Verstraete Enterprises aan de Walvissloepsrace 2023 was niet alleen opmerkelijk binnen hun eigen team, maar ook een inspiratie voor andere deelnemers. Het team toonde de kracht van vastberadenheid, teamwerk en een positieve mindset. Ze werden een voorbeeld van doorzettingsvermogen en moed voor andere teams en motiveerden hen om het beste van zichzelf te geven.

Verstraete Enterprises - Een winnaar in geest

Hoewel Verstraete Enterprises misschien niet als eerste over de finishlijn kwam, zijn ze in de geest van de Walvissloepsrace een winnaar. Ze hebben laten zien dat ze uitblinken in teamwork, vastberadenheid en sportiviteit. Het enthousiasme en de energie die het team tijdens de race uitstraalde, weerspiegelen de positieve bedrijfscultuur en de toewijding van Verstraete Enterprises om te streven naar excellentie in alles wat ze doen.

Een onvergetelijke ervaring en voortdurende groei

De deelname aan de Walvissloepsrace 2023 was een onvergetelijke ervaring voor het team van Verstraete Enterprises. Ze hebben niet alleen genoten van de opwinding van de race, maar hebben ook waardevolle lessen geleerd over teamwork, veerkracht en het omgaan met uitdagingen. Deze ervaring zal hen verder inspireren en hen helpen groeien, zowel als individuen als in hun professionele carrières.

Verstraete Enterprises - Voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen

Met hun deelname aan de Walvissloepsrace 2023 heeft Verstraete Enterprises laten zien dat ze niet bang zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ze blijven streven naar groei, zowel in de zakenwereld als in andere aspecten van het leven. Dit toont hun vastberadenheid en hun bereidheid om buiten de gebaande paden te treden, wat een inspiratie is voor anderen in de organisatie en de bredere gemeenschap.

Een trotse prestatie van Verstraete Enterprises

De deelname van Verstraete Enterprises aan de Walvissloepsrace 2023 was een trotse prestatie die hun toewijding aan teamwork, vastberadenheid en sportiviteit benadrukte. Het team heeft niet alleen zichzelf uitgedaagd, maar heeft ook anderen geïnspireerd en laten zien wat mogelijk is wanneer je samenwerkt en je vastberadenheid niet opgeeft. Het is een moment waar Verstraete Enterprises trots op kan zijn en dat hun sterke bedrijfscultuur en waarden weerspiegelt.

Updates over verstraete ENterprises

Andere nieuwsitems

Verstraete investeert in de toekomst!
Monday
6
November
'
23
Verstraete investeert in de toekomst!

Verstraete Enterprises blijft zich ten alle tijde inzetten op de toekomst. Zo zijn we in september 2023 van start gegaan met het nieuwbouwproject te Jabbeke.

Verstraete Enterprises zet in op het technisch onderwijs!
Wednesday
13
September
'
23
Verstraete Enterprises zet in op het technisch onderwijs!

Als firma zetten we ons ten volle in op de samenwerking met de technische scholen. Zo organiseerden we op onze hoofdzetel Jabbeke en vestiging Herentals een Battle of the technical schools

Jobdag 14 september - Herentals
Thursday
14
September
'
23
Jobdag 14 september - Herentals

Ontdek de wereld van technische innovatie bij Verstraete Enterprises tijdens de Open Bedrijvendag

Jouw partner sinds 1932

Over Verstraete Enterprises

Sinds 1932 voorzien wij de plaatsing, aansluiting en het onderhoud van verschillende infrastructuurwerken. We zijn een betrokken partner met een bijzondere aandacht voor het milieu en het verbeteren van onze bedrijfsprocessen. In alles wat we doen, zorgen we voor een minimale overlast voor de omgeving.

  • al 3 generaties een familiebedrijf
  • 3 vestigingen en 6 depots in België en Frankrijk
  • meer dan 250 werknemers
  • 11,7 jaar gemiddelde anciënniteit

Lees meer over onze geschiedenis en onze visie.

Jabbeke
Neuf-Berquin
Andenne
Sint-Truiden
Roeselare
Oudenaarde
Herentals
Asse
Jabbeke
Werken bij Verstraete Enterprises

Onze medewerkers zijn ons hoogste goed

We hechten veel belang aan het welzijn van onze medewerkers, want zij zijn de drijvende kracht in ons bedrijf. Een goede werkomgeving en veilig materiaal vormen hier de basis. We voorzien daarnaast ook persoonlijke bijscholing en opleidingen op maat voor wie dat wil of nodig heeft. Zo groeien we samen als bedrijf en plukken we als team de vruchten van onze vooruitgang.

Een familiebedrijf waar elke werknemer telt

Bij Verstraete weten we dat succes het resultaat is van de inzet en betrokkenheid van elke collega. We geloven in de kracht van samenwerking en begrijpen dat elke werknemer een onschatbare rol speelt in het behalen van onze doelen en het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten.

Ruimte om jezelf bij te scholen

Elke werknemer krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te leren, verder te specialiseren en te streven naar continue verbetering. We geloven dat investeren in onze mensen leidt tot meer zelfvertrouwen, innovatievere ideeën en uiteindelijk tot een sterker bedrijf.

Andenne
Andenne
Asse
Asse
Herentals
Herentals
Jabbeke
Jabbeke
Neuf-Berquin
Neuf-Berquin
Oudenaarde
Oudenaarde
Roeselare
Roeselare
Sint-Truiden
Sint-Truiden
Installateur telecom-fiber
Meewerkend projectleider - projecten
Technieker projecten
Magazijnbeheerder
Technieker - Openbare verlichting
Meewerkende functie - Chauffeur C/CE - met autolaadkraan
Projectleider
Werfleider