Al meer dan 90 jaar bouwen aan de toekomst

De geschiedenis van ons familiebedrijf telt ondertussen al heel wat hoofdstukken. Elk met hun meerwaarde en evolutie, van het prille begin in 1932 tot waar we vandaag staan. We zijn trots op hoe we geëvolueerd zijn en hoe de familiewaarden, waar het allemaal mee begon, nog steeds de rode draad vormen in onze manier van werken.

Het prille begin in 1932

Meer dan 90 jaar geleden zette Kamiel Verstraete zijn eerste stappen als zelfstandig elektricien. Zijn belangrijkste jaren waren die net na de Tweede Wereldoorlog, toen hij als zelfstandig elektricien hielp met de heropbouw en de elektrificatie van de meest afgelegen gebieden. In 1969 richtte hij samen met zijn zoon Geert een vennootschap op.

Tot op heden

Op dit moment telt Verstraete Enterprises meer dan 250 werknemers. Met drie vestigingen en zes depots, verdeeld over Vlaanderen en Noord-Frankrijk, kunnen we onszelf een gevestigde waarde en belangrijke speler op de infrastructuurmarkt noemen.

Onze missie en visie

We zijn een toonaangevende speler op de markt en blijven investeren in de continuïteit van ons bedrijf. Dat doen we op een duurzame manier met een duidelijke missie en visie. Onze langetermijnvisie helpt ons de kwaliteit te bewaren, zowel in de werkomgeving die we aanbieden, als in de oplevering van onze projecten.

Naar onze klanten toe vinden we het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn die aandachtig luistert en meedenkt. We vinden het belangrijk om de beste oplossing aan te bieden voor problemen en uitdagingen op gebied van elektrotechniek en nutsinfrastructuur. Zo kunnen we elke klant verzekeren van het nodige comfort.

Werken bij Verstraete Enterprises

Onze medewerkers zijn ons hoogste goed

We hechten veel belang aan het welzijn van onze medewerkers, want zij zijn de drijvende kracht in ons bedrijf. Een goede werkomgeving en veilig materiaal vormen hier de basis. We voorzien daarnaast ook persoonlijke bijscholing en opleidingen op maat voor wie dat wil of nodig heeft. Zo groeien we samen als bedrijf en plukken we als team de vruchten van onze vooruitgang.

Een familiebedrijf waar elke werknemer telt

Bij Verstraete weten we dat succes het resultaat is van de inzet en betrokkenheid van elke collega. We geloven in de kracht van samenwerking en begrijpen dat elke werknemer een onschatbare rol speelt in het behalen van onze doelen en het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten.

Ruimte om jezelf bij te scholen

Elke werknemer krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te leren, verder te specialiseren en te streven naar continue verbetering. We geloven dat investeren in onze mensen leidt tot meer zelfvertrouwen, innovatievere ideeën en uiteindelijk tot een sterker bedrijf.

Andenne
Andenne
Asse
Asse
Herentals
Herentals
Jabbeke
Jabbeke
Neuf-Berquin
Neuf-Berquin
Oudenaarde
Oudenaarde
Roeselare
Roeselare
Sint-Truiden
Sint-Truiden
Updates over verstraete ENterprises

Laatste nieuwsitems

Walvissensloeprace 2023
Thursday
14
December
'
23
Walvissensloeprace 2023

Verstraete Enterprises schittert tijdens de Walvissloepsrace 2023 - Een spannende deelname aan een unieke roeiwedstrijd.

Verstraete investeert in de toekomst!
Monday
6
November
'
23
Verstraete investeert in de toekomst!

Verstraete Enterprises blijft zich ten alle tijde inzetten op de toekomst. Zo zijn we in september 2023 van start gegaan met het nieuwbouwproject te Jabbeke.

Jobdag 14 september - Herentals
Thursday
14
September
'
23
Jobdag 14 september - Herentals

Ontdek de wereld van technische innovatie bij Verstraete Enterprises tijdens de Open Bedrijvendag

Verstraete Enterprises zet in op het technisch onderwijs!
Wednesday
13
September
'
23
Verstraete Enterprises zet in op het technisch onderwijs!

Als firma zetten we ons ten volle in op de samenwerking met de technische scholen. Zo organiseerden we op onze hoofdzetel Jabbeke en vestiging Herentals een Battle of the technical schools

Installateur telecom-fiber
Hoofd facturatiedienst/controller
Planningsmedewerker
Meewerkend projectleider - projecten
Technieker projecten
Magazijnier
Technieker - Openbare verlichting
Meewerkende functie - Chauffeur C/CE - met autolaadkraan
Projectleider