Een geschikt onderhoud voor elke installatie

Onderhoud en service waarop je kan vertrouwen

Elke installatie die we opleveren, functioneert zoals het moet. Om dit in de toekomst verder te garanderen op elk moment en in alle omstandigheden, bieden we een (preventief) onderhoud aan. Ook bij onvoorziene gebeurtenissen staat een permanentieteam klaar om onvoorziene defecten zo snel mogelijk op te lossen.

24/7 service

  • Bereikbare permanentiedienst
  • Installatie in veiligheid stellen
  • Afkoppelen bij gevaar
  • Snelle herstelling
° Na het passeren van storm Gabby hadden we veel schade aan de buitenverlichting en stroomvoorziening van onze sporthal. Door een snelle en doeltreffende interventie van Verstraete Enterprises konden we binnen de 3 dagen terug volop sporten en waren alle voorzieningen veilig en kwalitatief hersteld. 
° Serah Adams
,
infrastructuurbeheerster gemeente Zonhoven
Preventieve opvolging

Periodiek onderhoud

Bij raamcontracten of contracten van lange duur, plannen we preventieve controlerondes in, waarbij we de installatie meerdere malen testen en indien nodig optimaliseren. Zo worden eventuele storingen vermeden of snel verholpen.

Bij tijdelijke sfeerverlichting overlopen we tweemaal per week het parcours om te controleren of de installatie naar behoren werkt.

altijd stand-by

Snelle interventie

Een defect, storing of probleem? Ons interventieteam komt zo snel mogelijk ter plaatse en voorziet een oplossing. We zorgen in eerste instantie voor een veilige omgeving en koppelen indien nodig de installatie even af.

Bij een accuut probleem met sportverlichting voor of tijdens een officiële match, herstellen we de installatie en zorgen we ervoor dat deze aan de vooropgestelde lichtnormen van de sportbond voldoet.

controle en bijstellen waar nodig

Onderhoud van led-verlichting

Hoe zuiniger en nieuwer de installatie, hoe minder onderhoud er nodig is. Dankzij de lange levensduur van led-verlichting, bestaat het onderhoud van deze installaties voornamelijk uit een controle en wasbeurt.

Na een storm of reeks windstoten, doen we een lichtmeting ter plaatse en ontdekken we op die manier of er armaturen verplaatst zijn en of er lampen heringesteld moeten worden.

Werken bij Verstraete Enterprises

Onze medewerkers zijn ons hoogste goed

We hechten veel belang aan het welzijn van onze medewerkers, want zij zijn de drijvende kracht in ons bedrijf. Een goede werkomgeving en veilig materiaal vormen hier de basis. We voorzien daarnaast ook persoonlijke bijscholing en opleidingen op maat voor wie dat wil of nodig heeft. Zo groeien we samen als bedrijf en plukken we als team de vruchten van onze vooruitgang.

Een familiebedrijf waar elke werknemer telt

Bij Verstraete weten we dat succes het resultaat is van de inzet en betrokkenheid van elke collega. We geloven in de kracht van samenwerking en begrijpen dat elke werknemer een onschatbare rol speelt in het behalen van onze doelen en het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten.

Ruimte om jezelf bij te scholen

Elke werknemer krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te leren, verder te specialiseren en te streven naar continue verbetering. We geloven dat investeren in onze mensen leidt tot meer zelfvertrouwen, innovatievere ideeën en uiteindelijk tot een sterker bedrijf.

Andenne
Andenne
Asse
Asse
Herentals
Herentals
Jabbeke
Jabbeke
Neuf-Berquin
Neuf-Berquin
Oudenaarde
Oudenaarde
Roeselare
Roeselare
Sint-Truiden
Sint-Truiden
Updates over verstraete ENterprises

Laatste nieuwsitems

Walvissensloeprace 2023
Thursday
14
December
'
23
Walvissensloeprace 2023

Verstraete Enterprises schittert tijdens de Walvissloepsrace 2023 - Een spannende deelname aan een unieke roeiwedstrijd.

Verstraete investeert in de toekomst!
Monday
6
November
'
23
Verstraete investeert in de toekomst!

Verstraete Enterprises blijft zich ten alle tijde inzetten op de toekomst. Zo zijn we in september 2023 van start gegaan met het nieuwbouwproject te Jabbeke.

Jobdag 14 september - Herentals
Thursday
14
September
'
23
Jobdag 14 september - Herentals

Ontdek de wereld van technische innovatie bij Verstraete Enterprises tijdens de Open Bedrijvendag

Verstraete Enterprises zet in op het technisch onderwijs!
Wednesday
13
September
'
23
Verstraete Enterprises zet in op het technisch onderwijs!

Als firma zetten we ons ten volle in op de samenwerking met de technische scholen. Zo organiseerden we op onze hoofdzetel Jabbeke en vestiging Herentals een Battle of the technical schools

Installateur telecom-fiber
Meewerkend projectleider - projecten
Technieker projecten
Magazijnbeheerder
Technieker - Openbare verlichting
Meewerkende functie - Chauffeur C/CE - met autolaadkraan
Projectleider
Werfleider